sambata, 30 august

tot in gradina, dar mai 'deep'

sangria in gradina

diseara facem sangria. de pe la 9 asa. scoatem bolul la vedere si punem ceva muzica de buna dispozitie. oferta clar e atragatoare: sangria in gradina, aproape pe degeaba. ne vedem la acaju.

despre acaju

continuam o idee draga care a inceput odata cu magazinul 'Acaju, tres chic' dar care prinde mai bine contur acum, prin cafeneaua Acaju. e vorba de prietenie in primul rand. apoi de seri frumoase, de vorbe calde, de spatiu primitor.
cautam acum sa facem lucrurile cat mai bine. dar in primul rand ne bazam pe prietenii, pe lucruri spuse sincer, oricum ar fi ele: bune sau rele. asa ca lasati orice parere, aici, sau acolo.

pentru 'inga grup': mi-ar placea sa reluam de aici povestirile noastre.

sambata, pe seara

Dai din casa. Daca nu lucruri, atunci vorbe. Vorbe din casa: din casa ta sau a altcuiva. Dar sa fie numai cu prietenie. Atat acceptam. Altfel vei fi tu dat afara din casa noastra.

Dupa discutia din parc in noapte, ideea a prins contur, a fost acceptata apoi amanata si in final schimbata.

Facem sambata, dupa 7. Ne organizam cu cateva reguli; e defapt cum am vrea noi sa fie.
Sa veniti cu totii in gradina la Acaju cu ceva de acasa: o ratusca urata de sticla, o poza, o carpeta veche, o camasa colorata, o curea asortata; orice numai sa fie dat din casa. Acum, un astfel de dar adus gradinii va scuteste sau mai bine zis va protejeaza de aparitia numelui vostru pe un panou special facut pentru cei care n-au dat nimic. In final doar cei care-si vor gasi numele pe panou vor fi vulnerabili: trebuie sa se faca dreptate si cum n-au adus nimic din casa trebuie sa le dam noi, restul, din casa. Adica, nu va sfiiti, scrieti sub numele lor orice stiti: secret sau nu - orice si apoi sa lasam sa se intample orice.

Dai din casa este un joc si trebuie inteles ca atare. Oricum sambata va fi muzica atent aleasa si aceeasi atmosfera pentru care unii s-au intors si de vreo 3 ori in prima saptamana. Hai la Acaju!

ne deschidem, vineri

pe dupa amiaza ne adunam.



cum ajungi