dupa sondaj

..am avut cele mai multe voturi pozitive dar au fost si critici pe acolo, mai ales la muzica.

am inteles clar ca trebuie sa schimbam lucrul asta, acum sper sa reusim sa gasim o cale care sa multumeasca majoritatea. e mai greu sa multumim toata lumea, dar, in incercarea noastra de a indrepta lucrurile, poate veniti cu propuneri concrete si incercam sa tinem cont de ele. asta in masura in care nu sunt duse la extrem.

am vazut ceva nemultumiri si la preturi si amenajare, servire si retete de bauturi..se aduna si aici cateva.
-la amenajare: multe lucruri nu pot fi schimbate deocamdata si noua, oricum, in mare, ne place ce am facut. sigur ca in timp sunt necesare imbunatatiri. speram ca in toamna sa reusim sa le facem.
- la preturi: credem noi ca sunt destul de decente..poate ne-au mai scapat asa, unele, dar ceea ce vom schimba zilele acestea vor fi preturile la vreo doua beri.
- retetele de bauturi: am adaugat de ceva timp shot-uri in meniu si cat de repede o sa facem meniuri noi cu mai multe cocktail-uri si retete de cafea.
-servirea: aici lucrurile nu mai tin doar de noi ci si de cei care lucreaza la noi. poate urmatorul sondaj o sa fie despre ei :) .

peste toate, multumim ca va pasa de acaju.

duminica

cum ziceam, deschidem Acaju boutique. va asteptam duminica de la ora 16.00 in casa cu marchiza de pe Cuza Voda (inspre statia Tg Cucu, langa banca sanpaolo).

sa stam la o vorba

noi tot spunem aici una alta insa, din pacate, putini sunt cei care isi spun parerea despre ceea ce facem.
am vrea sa aflam mai multe de la voi despre ce va place si ce nu aici, la acaju, despre ce ati mai vrea sa se intample sau ce ati vrea sa se schimbe. ne dorim o discutie prieteneasca care sa ne ajute sa fim mai mult pe placul vostru si in urma careia sa va convingeti ca e important pentru noi cum va simtiti la acaju.
am pus si un mic sondaj in partea dreapta, pentru cei care vor sa fie cat mai succinti. pentru cei care au sa ne spuna mai multe, asteptam comentarii.

Acaju boutique

in curand deschidem Acaju boutique, un loc unde am adus doar lucruri frumoase, atent alese si cu drag create. va fac pofta deocamdata si pun mai jos cateva poze facute special pentru a anunta
deschiderea:




mai postam si altele cat de curand sa va ademenim. cum locul e la doi pasi de cafeneaua Acaju, va fi foarte usor sa ne gasiti. cum deschidem, anuntam pe toata lumea.

sorina e fata frumoasa din poze, gabi e cea care le-a realizat, iar silvia si laura de la chotronette ne-au ajutat cu machiajul si accesoriile. restul povestii cat de curand..

in pasi de afro-funk

sambata viitoare, la acaju.

deep in the garden

duminica, pe seara, stam afara si punem muzica sa ne incante. de la 6 pana se lasa intunericul ne adunam pe terasa aici, la Acaju, sa dam ritm sfarsitului lenes de weekend.

poze de la dans





a fost ceva distractie.

cumparam mai bine

impreuna cu asociatia "Mai bine" orgaizam in aceasta saptamana expozitia cu vanzare "Cumpara mai bine: etic, ecologic, echitabil". pana duminica, 10 mai, gasiti aici, la acaju, produse din canepa, sacose ecologice si traiste de lana naturala. cumparandu-le, sprijini comertul echitabil precum si munca artizanilor.
pentru a intelege mai bine conceptul de comert echitabil, sambata, 9 mai, de la ora 18.00, avem proiectie de filme pe aceasta tema.