Implinim un an

va anuntam din timp ca sa va dregeti glasul si sa fiti pregatiti de suflat in lumanari:
sambata, 8 august, cafeneaua Acaju implineste un an.

zilele astea ne vorbim ce si cum sa facem sa fie sarbatoare pentru toata lumea. stim ca o sa curga sampanie si alte soiuri de bauturi si ca o sa cantam pe muzici diverse. o sa stam pititi dupa perdea sa va asteptam cu emotie si o sa ne tresalte inima la fiecare fundita rosie pe care o sa o vedem:).

sambata, normal, o facem din dragoste

Caravana Internationala cu Animale si Oameni (C.I.A.O.) aduce din dragoste pentru disco, sambata, la ora de seara in curtea Acaju. Pregatim staniol, bauturi cu perciuni, shoturi evazate, orga de lumini si porumbeii pacii. Ne imbracam cu totii frumos, adecvat (fetele de la sh si baietii de la tata), ne pudram obrajii si muschii cu sclipici si ne aruncam in miscarea psihedelica a batailor de toba mare si fus.

ceva modificari in program

cum diminetile de vara sunt lenese, mai ales cele de weekend, am hotarat ca sambata si duminica sa deschidem de la ora 14.00. partea buna e ca in fiecare seara vom sta cu voi atat cat e nevoie, pentru ca atunci e racoare si mult chef de vorba. asa ca prelungim programul pana la ultimul client..ultimul client cu bun simt:)

avem si meniu nou, cu multe bunatati reci, numai bune in zile de arsita.

ascultam si dansam romaneste

vinerea viitoare, pe 10 iulie, dan basu pune aici, la acaju, doar muzica romaneasca. de pe la 9 seara incepem cu ceva muzica de amintiri, apoi ne miscam pe ritmuri diferite, dar toate romanesti.