LakePark 3

Vineri, 2 iulie, incepand cu ora 22:00 – Complexul Nova Nautic Ezareni, Iasi

Pescarii de muzica buna sunt anuntati ca vor avea o captura pe masura pe 2 iulie, pe malul lacului Ezareni, de langa Iasi. Aer curat, muzica pana dimineata, locuri de cazare, spatii de camping si apa cat vezi cu ochii se anunta la evenimentul Lakepark, aflat la cea de a treia editie.

Anonym este trofeul ce se scalda de vreme buna in apele labelului Sushitech, unde detine 12 release-uri. Misterios si dintr-o specie rara, greu de identificat, Anonym vine pentru prima data in Romania, tocmai din legendarul Detroit, orasul unde s-a nascut muzica techno. La Lakepark va inota la liber in ape adanci, sustinand un live act de deep house si techno detroitian.

Pestisorul de aur: Raresh
Pescuit la Crap: Sebo
Bibanii: Inner si Moto

Puteti achizitiona bilete in avans de aici de la Acaju, pana pe 1 iulie. Pretul unui bilet in avans este de 20 lei, iar la locatie de 30 lei.

Mai multe informatii despre Anonym gasiti la:

http://www.sushitech.com/linked_content/Profile_Anonym.pdf
http://www.myspace.com/anonymousrelease

Workshop GEN 2 - miercuri, 30 iunie

Deoarece vremea e mohorata si pentru inspiratie multa lume prefera soarele si aerul curat amanam evenimentul pentru miercurea viitoare, 30 iunie, la aceeasi ora.

Workshop GEN 2! Miercuri, 30 iunie, ora 17, aici, la Acaju.


Ca si la Workshop GEN, ce a avut loc cu 2 saptamani in urma, vom avea o groaza de materiale ce vor fi folosite pentru realizarea de colaje, desene, schite si alte nebunii pentru Papergirl Iasi. Proiectul aduce arta in strada si imparte, pe biciclete, zambete trecatorilor, inmanandu-le chiar lucrarea ta.




Now you say yo love me

"Now you say you love me" e un scurtmetraj prezentat in premiera aici in Acaju,
ca rezultat al colaborarii dintre Iosif Prodan [regizor], Dan Basu [imagine si montaj],
Bianca Basan [scenografie] si Vlad Tanase & Mara Lazanu [actori]. Mergand in continuare
pe ideea ca filmul e mai intai imagine si ca "o imagine face cat o mie de cuvinte",
acest film nu are dialog si incearca sa prezinte relatia nefunctionala a unui cuplu
si modurile in care cei doi solutioneaza criza prin care trec, doar prin expresivitatea
actorilor si melodia de pe fundal.



va asteptam luni, 21 iunie, de la 9 pe seara, aici, la Acaju.

Soft music under stars



sambata , 19 iunie / ora 19:00 , in gradina Acaju va fi un eveniment ceva mai cosmic. Cat e lumina vom asculta un set de jazzy splashy ambient cu Simon Frison apoi Logical Elements ( www.myspace.com/logicalelements ) si Aodioiboa ( www.aodioiboa.de ) vor face live cu psy chill si Setsuna la visuals.

Va asteptam sambata seara in gradina la Acaju :)

Proiecţia Palmaresului 2010 al Festivalul Internaţional de Foarte Scurt Metraj

Pe 7 mai a avut loc la Iaşi Festivalul Internaţional de Foarte Scurt Metraj. Iubitorii de film au venit în număr mare pentru a descoperi cele mai bune şi, mai ales, cele mai scurte dintre tendinţe actuale audiovizuale din lume.

Juriul de profesionisti şi cel al publicului au desemnat câştigătorii, aşa că a sosit momentul decernării premiilor. Ieşeanul Dragoş Dumistrăcel este câştigătorul premiului publicului online în competiţia naţională pentru filmul de scurt metraj Chemarea datoriei.

CCF vă invită să participaţi la festivitatea de premiere şi la proiecţia Palmaresului Festivalului din 2010, pe 15 mai, ora 19.00, la cafeneaua Acaju.

Veniţi să redescoperiţi cele mai bune filme de scurt metraj din selecţiile internaţională, naţională şi Paroles de Femmes.


Projection du Palmarès 2010 du Festival international des Très Courts

15 juin, 19h00, Acaju Café

Le 7 mai dernier avait lieu à Iasi le Festival international des Très Courts. Vous avez été très nombreux à venir découvrir le meilleur et surtout le plus court des dernières tendances audiovisuelles mondiales.

Le temps des remises des prix est arrivé grâce aux choix avisés des jurys professionnels et du public. Cette année le lauréat, iasien, Dragoş Dumistrăcel est récompensé pour son court métrage Chemarea datoriei qui a reçu le premier prix des internautes dans la compétition nationale.

A cette occasion, le CCF vous invite à venir assister à la projection du Palmarès du festival 2010, le 15 mai à Acaju Café à 19h.

Venez redécouvrir, pour le plaisir des yeux, les meilleurs courts métrages des sélections internationale, nationale et Paroles de Femmes.

Retro Bazar revine!

a trecut ceva vreme de la ultimul Retro Bazar si ni s-a facut dor de scotocit prin lucruri multe si colorate. sambata si duminica asta intre 12.00 si 8 pe seara punem mana de la mana si adunam cateva lucruri atragatoare pe care le scoatem la vanzare la preturi asa, ca intre prieteni.

avem rochite si fustite, genti si papuci, accesorii si bijuterii toate demne de un Retro Bazar pe cinste.



ca sa coloram si mai mult zilele Retro Bazar, sambata ascultam muzica pe terasa cu Les Animaux.