Gusta Slow - Roadele Toamnei

La Gustă SLOW avem timp destul. Timp să pregătim mâncăruri delicioase de început de toamnă, timp să lăsăm aromele să se cunoască între ele și, mai ales, timp să le savurăm împreună.

Duminica, 12 septembrie, de la ora 18.00, va invitam, impreuna cu Asociația Mai Bine, la al doilea eveniment din seria Gustă SLOW, un bufet cu gustări, deserturi și băuturi realizate doar din ingrediente locale și de sezon, majoritatea vegetariene: pâine de casă, turte la ceaun, vinete, dovlecei și ardei c...opți, zacuscă, murături și caș afumat, cremă de zahăr ars, compot de gutui...



intrarea: 15 ron

Slow food este o mişcare internaţională iniţiată în 1986, care luptă pentru păstrarea bucătăriei tradiţionale şi regionale, încurajând cultivarea caracteristică ecosistemului local. Mişcarea promovează consumul de alimente locale şi tradiţionale, ocroteşte principiile comerţului echitabil, încurajează fermierii şi micii producători, dar are ca scop şi educarea cetaţenilor cu privire la riscurile fenomenului fast food, folosirea pesticidelor sau consumul de alimente modificate genetic.

Sah la Acaju: 11-12 septembrie

va invitam sa va intreceti in ale sahului, doua zile de weekend, 11-12 septembrie, intre orele12.00-17.00. asteptam inscrieri pana in data de 9 septembrie pe adresa cafeneaua.acaju@yahoo.com, cu nume complet si numar de telefon. alte intrebari si nelamuriri le rezolvam tot prin mail. cine doreste si se simte mai bine sa joace cu tabla personala de sah e binevenit sa o aduca.




in functie de numarul de inscrisi ,vom stabili regulile si detaliile, iar in zilele cu pricina Dan Basu va coordona si organiza jocurile.

cei mai buni vor fi rasplatiti cu premii oferite de:
Libraria Humanitas Iasi - Felicia
Asociatia Mai Bine