de Revelion petrecem!

ne-am hotarat: de Revelion ne adunam aici, la Acaju, sa bem, sa radem si sa dansam. e binevenita toata lumea ce inca nu si-a facut planuri de plecare sau de alte diverse petreceri.

asa ca vineri, pe 31, deschidem de la 5 dupa amiaza, iar de pe la 11 in noapte dam muzica mai tare. cum nu se stie la ce ora incheiem, sambata, 1 ianurie, deschidem tot de la 5, pe seara.
sa incepem noul an cu prietenie si voie buna!

Bazar caritabil de Craciun

Asociatia Mai Bine si Cafeneaua Acaju vă invită sâmbătă, 18 decembrie, între orele 14 si 18 la primul Bazar Caritabil.


De ce Bazar? Pentru că facem schimb de cadouri: donăm haine si obiecte din casă, le aranjăm frumos, după nuante si gusturi ca să le vindem ulterior la preturi modice.

De ce Caritabil? Pentru că toate fondurile obtinute din vânzarea produselor vor fi directionate către Centrul de Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever Galata.

Donează un lucru pe care nu-l mai utilizezi, cumpără un cadou pentru cineva drag, poti fi de două ori Mos Crăciun - pentru tine si pentru copiii din centru!

Donaţiile pot fi aduse la Cafeneaua Acaju, sâmbătă, 18 decembrie, în intervalul orar 12 - 14. Vă mulţumim!

Editie speciala de Craciun "Tres chic"

Deoarece ultima editie „Tres chic” a fost una reusita si pentru ca inca mai sunt multe cadouri de cumparat pentru Craciun, punem la cale, din nou, cel mai chic targ handmade din Iasi.


Va asteptam in zilele de sambata, 18, duminica, 19 si luni, 20, decembrie, la Iulius Mall Iasi, etajul 2, in zona scarilor rulante principale pentru a va bucura de cumparaturi inspirate, menite sa ofere zambete celor dragi: lumanari si decoratiuni de Craciun, brose si inele, coliere si cercei, rochite si fundite, genti si diverse accesorii, toate in ton de sarbatoare.

Reciclăm pentru un Cadou de Crăciun

Impreuna cu echipa Mai Bine vă invităm în al doilea an consecutiv să vă puneţi la încercare creativitatea şi abilităţile de lucru manual şi să participaţi la concursul Reciclăm pentru un Cadou de Crăciun!



Vă invităm ca şi data trecută să creaţi cadouri de Crăciun prin reutilizarea lucrurilor pe care nu le mai folosiţi sau reciclarea deşeurilor! Şi dacă tema concursului e aceeaşi, atunci respectăm şi finalul: oferim premiul în valoare de aproximativ 100 de lei pentru cel mai admirat!

Aşadar, în perioada 6 – 17 decembrie vă aşteptăm cadourile de Crăciun eco la cafeneaua Acaju ca pe 18 decembrie, să premiem finalistul. Nu uitaţi ca alături de creativitatea dvs. aşezată minuţios cu siguranţă în obiectul creat, să ne lăsaţi un răvaş pe care să vă treceţi numele şi datele de contact.

Soiree africaine

Sambata, 4 decembrie, de la 10 seara, impreuna cu Centrul Cultural Francez, va asteptam aici, la Acaju, pentru a sarbatori 50 de ani de la Independenta tarilor africane prin muzica si dansuri africane.



Seara vine in continuarea concertului organizat de catre CCF Iasi la Ateneul Tatarasi, unde, incepand cu ora 19.00, va canta Kareyce Fotso, o tanara artista din Camerun.