Caravana incubator107 - Ştafeta spre Iaşi

Mândri nevoie mare, va anunţăm că pe 21-22 ianuarie vom găzdui primele ateliere marca incubator107 la Iaşi.




Totul vine la pachet cu un scop măreţ: acela de a preda ştafeta incubator107 la Iaşi. Lămureşte-te citind mai jos:



incubator107 era în 2011, locul în care oricine poate învăţa pe oricine orice, o mansardă în buricul Bucureştiului, la Hala Traian. incubator107 în 2012 este ideea că ORIUNDE, oricine poate învăţa pe oricine orice. Caravana incubator107 porneşte spre Iaşi: ne cunoaştem, ne curtăm, ne decidem, te iniţiem şi continuăm împreună.

Lăsăm poezia şi-o spunem pe-aia dreaptă – habar nu ai ce-i un incubator107. Hai să te dumirim.

Te luăm pe sus, la Cafeneaua Acaju, în uichendul 21-22 ianuarie, să experimentezi pe pielea ta. Te lăsăm paf cu un maraton de ateliere: înveţi să jonglezi, reciclezi creativ, improvizezi, faci origami şi yoga acrobatică, gătim, dansăm şi cântăm împreună. Başca, concert Late Summer.

incubator107 - l-ai văzut, l-ai plăcut, un concurs e de trecut! Dacă ai un grup de prieteni sau un ONG şi sunteţi convinşi că e nevoie de un incubator în Iaşi, înscrie-te în concurs până pe 24 februarie, donează 50 lei la puşculiţa pentru drumul lung şi anevoios, completează oracolul caravanei şi juriul ne cerne finaliştii.

Proba de foc îţi cere un maraton de ateliere! Pe 10-11 martie venim năvală cu juriul peste tine, te iscodim, te hărţuim şi spunem tare: eşti sau nu eşti tu cel care?

Tu eşti! Te iniţiem, te testăm, te găzduim la noi, te punem la treabă, te punem la tablă, te aplaudăm, ne bucurăm, creştem, creştem, creştem. Nu-i de glumit, pe 1 aprilie eşti gata de piuit!

Pe 7 aprilie lansezi singur singurel prima Nocturnă incubator107. Păzea că vine!