Retro Bazar in culori de toamna


Dragii nostri, targul de hainute si obiecte “reciclate” Retro Bazar se intoarce!

Pornind de la ideea ca lucrurile frumoase de care ne-am saturat merita sa isi continue existenta, va invitam sa luati parte la o noua editie Retro Bazar in care cei care au lucruri de vandut  sunt rugati sa ne scrie pe adresa de mail cafeneaua.acaju@yahoo.com, iar cei care le cauta sunt asteptati sambata si duminica, pe 22 si 23 septembrie intre orele 14.00 si 20.00, la Acaju.



Din cauza spatiului modest, vom putea gazdui  maxim 10 targoveti si fiecare va trebui sa-si expuna marfa intr-un spatiu prestabilit, pe o masuta (de la noi) si eventual un stander (de la voi). Va puteti asterne lucrusoarele si pe o paturica frumoasa de acasa, ori in cine stie ce feluri creative care nu necesita mult spatiu.
Deja avem cativa pretendenti cu hainute, iar pentru diversitate ii incurajam in mod special pe cei care vor sa aduca obiecte,  accesorii, viniluri, carti si alte comori ascunse.

Nu este taxa de participare, dar inscrierile se vor face in functie de numarul de locuri si de diversitatea produselor propuse spre vanzare. Asteptam mesajele voastre si tipul de obiecte pe care vreti sa le aduceti, pe adresa de mail cafeneua.acaju@yahoo.com pana sambata, 15 septembrie, si speram sa fiti intelegatori in caz ca nu vom putea sa va primim pe toti doritorii la editia aceasta.

Ne dorim foarte mult  sa stim si ce asteptari aveti. Ce va doriti sa gasiti la Retro Bazar-ul acesta si ce v-a placut la cele dinainte (in caz ca le-ati prins). Ce va putem spune este sa va asteptati la preturi prietenoase, in cea mai mare parte pana in 25 de lei. Noua ne-a fost dor de un Retro Bazar sub soare si va invitam pe toti cu drag la editia aceasta la care pregatim si alte surprize.